2.4.3 BC Onlinegamers.cz - Narnias

Skutečnosti

30.11.2009 20:39

Skutečnosti a achmedovo rozhodnutí.

Všichni se ptáte co se stalo s achmedem ? Příběh je velice prostý ,..

 

1) Hádky na Officer Chatu a jeho myšlenky jak udělat tvrdý bodový systém.

 

2)Chtěl udělat z guildy něco velmi profesionálního což nemá odpovídat guildě skvělých lidí vycházejících si vstříc lidem jako myslím bylo doposud.

 

    3) Nápady jak jestě víc všechno zpřísnit a udělat jestě horší systém než je teď , nechcete přece aby z nás byli roboti , ale zdravý lidi který tu vedou nějaký jádro.

 

 4) Vy totiž vidíte jen to co chcete vidět to je dobrý pro vás , jako pořádáni premadů atp. RE : ale co ty lidi který dostaly kick ? (a my o tom nevěděli , to je taky normální ?) priřom mi nechceme abyste se stresovaly z nějakejch debilních bodů nebo kicku , ale prostě si jen užívaly zábavu a brali to všecko jako jednu velkou hru.

 

 

Nábor lidí do guildy.

 

1) Chcete tu kvalitní slušný lidi který wow hrají prostě pro zábavu a rádi podají nějakou přihlášku , nebo FULL s4 PvP skilly který vám ani neřeknou Ahoj ?.

 

2) Chcete lidi který tu dále zlepšují to naše jádro který sme si vybudovaly a chovej se k vám slušně jako všichni lidi okolo , vnímají vás a rádi vám se všema věcma okolopomůžou a sou ochotný rešit všechny věci na guildovním chatu?

 

Ptáte se proč byli hádky na Officer Chatu ?

 

1)  Elwira chtěl pro lidi pohodu , ne žádny hloupý bodování kde vás všechny vyhodíme za to že jste nešly na TSko , a za to že jste nešly premade když vám příjde po týdnu kamarád na arény , a vy jste ho nemohly odmítnout.

 

Hádky na Officer chatu vznikly na základě nabírání lidí. Já budu 100x radši dotyčný hráč bude zelenka která bude sťasná za guildu jakou má bude si toho vážit bude to v poho člověk který se doeqipuje a podá přihlášku než za S4 blba který mi napíše „dej me do guildy“

 

3) Nechci to tu rešit , protože vy jste na  off chatu nikdy nebyli a nikdy ste nic ohledně guildy nerešily.. viděli jste jen PREMADE , to bylo všechno.

 

Nikoho v guildě nedržíme , my nejsme stroje chceme jen co nejzábavnější a nejpohodovější komunitu kde si prostě lidi budou rozumět , lidi který tu zažily první jádro komunity to jistě pochopí.

 

Nikomu nebudu cpát že Achmed je blbec , nebo něco podobnýho jen má svůj názor a my taky.

              

            Vídíme guildu poněkud v jiných představách.

Kdo chce, hledá spůsob,kdo nechce , hledá důvod.

My dále budeme nabírat nové lidi , více se starat o blaho guildy a pořádat všechny aktivity pro vás.

Nic se nemění , a měnit nebude přece guilda nebude rozpadat kuli jednomu člověku který ji zaprvé ani nevybudoval ani neudržel. Guilda už zažila fakt mnoho od dob „Mxtr“ „Haanyze (který dále spolupracuje) tgod až po tenhle problém.

Psát měsíc BG W/ME umí přece každý zvás…  dokonce si přejeme aby raidy a zábava probíhala NONSTOP ne jen když je Officer tým online. Aby kdokoliv zvás když má zájem uspořádal premade nebo jinynou zábavu.

Je jen na vás jak se k tomu postavíte a jak se zachováte..

Upřímně je to vaše volba.

Za Officer Tým Xartos

PS : V rychlosti 5minut pěkně rozežrán , o psaní pravopisu ani nemluvě.

 

EDIT : BODY ZRUSENY

 

LSG © 2009 Všechna práva vyhrazena.Webmaster desing by Xartos

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode